Webutvikling til din bedrift

Ønsker du hjemmeside eller nettbutikk til din bedrift?

Vi bruker verktøy og platform som sikrer at du selv enkelt kan drifte siden videre etter levering.

Kontakt oss for tilbud

Rimelig

Vi ønsker å tilby hjemmesider og nettbutikker til en fornuftig pris. Dette klarer vi med gode verktøy for nettside bygging.

Rask levering

Ingen lange ventelister og programmerere klare til å starte på din nettside umiddelbart.

9

Ingen koding

De fleste har ikke kunnskap om koding og det forventer heller ikke vi. Målet vårt er å levere nettsider dere selv kan drifte uten bruk av kode.

Hjemmeside

Vi leverer responsive hjemmesider tilpasset din bedrift. De fungerer like godt på alle plattformer. Mobil, nettbrett og desktop. Nettsidene vi utvikler er bygget på WordPress som plattform. Det gjør det enkelt dere og selv gjøre oppgraderinger og endringer i ettertid. WordPress er en plattform som lar det med enkelhet legge til eller endre bilder, tekst mm. 30% av alle sider på nett har wordpress som CMS plattform, så dere er i trygge hender.

Nettbutikk

Vi bygger nettbutikker med Magento som plattform. Dette er en gratis tjeneste som gjør det enkelt for deg å holde kontroll på produkter, kategorier og salg. Magento har mulighetene til alle ønskede integrasjoner når det kommer til frakt og betaling. Som med våre hjemmesider vil også nettbutikken være responsive og brukervenlig fra alle ulike medier, mobil, netbrett og desktop.

Domene, webhotell og epostkonto.

Trenger du hjelp med å sette opp domene, webhotell og epostkontoer. Da kan vi hjelpe. Vi har avtale med www.one.com som leverandør av tjenesten. For å kunne sette opp en hjemmeside er du avhengig av webhotell til å holde nettsiden og et domene. Ønsker du kun dit eget domene som epostkonto er det også noe vi kan hjelpe med. one.com er en stor og kjent aktør i markedet med lave priser og god leveranse.