Velg en side

Visittkort for studenter, jobbsøkere og i forretningssammenheng. Det kan være like viktig for en som skal lande en avtale for bedriften sin som for en student som er på en messe. Mye av nettverking og forretning foregår i dag på nett. Vi ringer, sender eposter og holder møter i skyen. Det virker ofte svært krevende å få til et personlig møte. Med tid og avstand som argumenter. Visittkort er nok på vei ut. Det finnes apper for slikt nå, allikevel finnes det ikke den «appen alle vet om», så enn så lenge er man fortsatt avhengig av visittkort. Jo mer det blir «ut» vil også være med på å øke den positive effekten for de som fortsatt har.

Bestill visittkort hos oss i dag (Design og print)

Se visittkort scenen fra American Psycho. Her er det liten tvil om hvor mye det betyr.

Upersonlig

Sende en epost eller scanne en QR kode er ikke det samme som et godt håndtrykk og overlevering av visttkort. Det er også noe minnerikt over seansen, man husker det bedre. Når du en gang i fremtiden skal ha tak i en innenfor feltet er det veldig mye mer sansynlig at du husker han med visittkort kontra en epost som ligger langt nede i epostboksen din.

Mest effektive i markedsføring

Epost, SEO, Adwords og andre kanaler gjør en fabealaktig jobb for å få øyer på produktet eller tjenesten din. Men det kommer ikke like langt som en samtale person til person med et håndtrykk og overrekking av visittkort.

Førsteinntrykk og en Icebreaker

Det snakkes alltid om hvor viktig førsteinntrykket er for hvordan enn blir husket. Visittkort forteller med en gang noe om deg og eventuelt din bedrift. Det oser seriøsitet. Kortet er også en fin icebreaker enten hvis det er dandert kreativt eller helt enkelt samtalen med at verden blir mer og mer digital.

Se disse ni kreative måtene å designe visittkort på 

Kun et nummer i en kontaktliste

Benytter du deg av visittkortet og er flink til å levere det ut i passende anledninger kan du være så heldig å følg personen fra lommen over på skrivebordet og kanskje også blitt dratt frem i lunsjen når samtalen går over på nettopp dit felt. På den måten treffer du ikke bare en til en. Men kan bli anbefalt videre. Det er nok ikke noe som skjer hver gang men jeg vil tro sjansen er langt større på et fysisk kort enn godt gjemt i en kontaktliste.

Viser at du er forbredt og profesjonell

Det er lite som gjør deg mer profesjonell en visittkort i et førsteinntrykk. Det viser at du stiller forberedt og også hvilket nivå du er på innenfor det du leverer. Det gir inntrykk av at du er solid og har erfaring. Det stikk motsatte ville vært i en seanse hvor visittkort ble delt ut og du pent måtte si at de kunne få telefonnummeret ditt opplest, eller prøvde å forklare en mailadresse med eller uten stum e. Nei, visittkort er fortsatt en fornuftig investering.

Tips: Bruk kun den ene siden. Mange tenker kanskje at det blir for naken bak, ved å ikke ha noe der. Men det er helt supert for den som ønsker å gjøre notater på den. Si du gir bort kortet på en messe. Kanskje den som mottar kortet ønsker å notere ned temaene dere snakket opp og en evt. oppfølgingsdato. Her er en blank baksiden helt super.

Vi hjelper deg gjerne med trykk og design av visittkort. Klikk deg inn her for å se mer.

Originally posted 2016-09-14 05:32:24.

Share This