Velg en side

I utgangspunktet er kanskje Linkedin sett på som en plattform for jobbsøkere, men hvis kunden din er i dette segmentet er det ingen grunn til at ikke også du skal kunne utnytte deg av dette. Enten om du er på jakt etter en ny ansatt eller vil promotere dine produkter/tjenester.

Før du setter opp siden kan det være greit å ha et par ting klart. Ta en titt på om konkurrentene dine bruker Linkedin og eventuelt hva de gjør. Hvis du ikke har en privat bruker må du også opprette dette først, for å komme i gang. Sett opp en målsetting, det vil gjøre det lettere for deg å ha noe å jobbe imot. Denne kan du endre underveis, men mål er alltid viktig. Hvor mange salg skal linkedin føre til? Eller hvor mange likes skal du oppnå innen en viss tid.

Keywords / nøkkelord. Linkedin er også en søkemotor, så på samme måte som du burde søkemotoroptimalisere innhold på nettsiden din burde du også tenke på dette på linkedin siden din. Se hvilke nøkkelord du ønsker å få inn og bruk disse når du legger inn informasjon på bedriftsprofilen din.

Så til selve oppsettet av siden. Når du er Inne på din private bruker navigerer du deg frem til «Work» i menylinjen og videre «Create a company page»

Fyll inn informasjon og vips, siden din er oppe.

Legg inn profilbilde og bakgrunns-bilde. Her kan det være at du må redigere litt for å få bildene i riktig størrelse (Slik som Linkedin ønsker)

Legg til administratorer. Er det andre enn deg som skal administrere siden, legg dem inn.

Skriv en fyldig og detaljert «about us» tekst. Her er det ønskelig at du bruker nøkkelordene du vil skal komme frem. Nøkkelordene brukes også på «company speciality»

Legg inn produkter og tjenester.

Sett opp en «content plan» hvor ofte skal du legge ut oppdateringer? Hva skal være innholdet? Dette burde stemme overens med tiden du har til rådighet, og innhold i forhold til hvilken målgruppe du søker. Start heller med få oppdateringer hvis det gjør at du kan være konsistent. Det er ofte nøkkelen.

Har du andre tips til hvordan å optimalisere Linkedin siden din eller annet du mener burde nevnes, legg igjen en kommentar.

Originally posted 2017-04-05 03:11:41.

Share This