Trenger din bedrift nettredaktør?

En nettredaktør tar seg av alt for en bedrift på nett. webutvikling, design og annonsering

Noen av de vanligste områdene vi jobber med.

  • Webutvikling (HTML, CSS, Javascript, WordPress, Magento)
  • Søkemotoroptimalisering (Både on-site og off-site)
  • Annonsering (Google adwords, Facebook)
  • Analyse og optimalisering (Google Analytics, Optimizely)
  • Publisering (Tekst, bilde)
[contact-form-7 id=»1325″ title=»SEO»]

SEO-analyse av nettside

Vi gjør en fullstendig og dyp analyse av nettsiden din. Analysen gir informasjon om hvordan du kan forbedre nettsiden for å gjøre den mest mulig SEO vennlig. Algoritmen Google bruker i søk er ikke offentlig, men kunnskapen om hva som er viktig for å oppnå en høy plassering er der. Med den kunnskapen kan man optimalisere nettsiden for søkemotorer. Det er vanlig å rette seg mot Google ettersom dette er den største. Søkemototer som Bing, Yahoo og andre norske bruker mye av de samme instrumentene som Google, så ved å forbedre seg mot Google gjør du også en jobb for de andre.

Analysen gir deg blant annet sidehastighet, innlinker, info om sosialemedier, struktur på nettside (Riktig bruk av Overskrift, innhold, tittel og metainformasjon)

Analysen kan brukes til å selv utbedre de områdene du ikke scorer høyt på.

Nøkkelordanalyse

Når vi snakker om søkemotoroptimalisering er det også relevant med nøkkelord. Nøkkelord er ordene som brukes i «søk» og som nettsiden retter sin side (Landingsside) mot. Effekten av å rette seg mot enkelte nøkkelord er ikke like effektiv som det var for noen år siden. Google sin søkealgoritme er mer kompleks og kan forstå innhold på en nettside mye bedre enn den kunne tidligere. Derfor er ikke enkeltord like viktig, men heller tema og innhold. Måten man jobber med med søkemotoroptimalisering på er allikevel ganske lik. En annen faktor er konkurransen som finnes. Det er ikke lenger like enkelt for alle bransjer å komme i toppen hos google, derfor er valg av nøkkelord viktig slik at din bedrift dukker opp for de rette kundene og det rette segmentet.

Nøkkelordanalysen gir deg oversikt over hvilke og hvor ofte nøkkelord (knyttet til din bedrift) blir søkt på. Vi gir dere også en oversikt over konkurransen på de forskjellige nøkkelordene. På den måten kan dere enkelt finne ut hvilke nøkkelord dere mest effektivt kan rette dere mot.

 

Optimalisering, innhold og strategi

Hvis du ønsker hjelp til å gjøre endringene analysen gir gjør vi også dette. Vi har lang erfaring med webutvikling og kjenner godt til de fleste plattformene hvis du benytter deg av det. Innholdmarkedsføring er den nye moten og gir bedrifter mulighetene til å finne potensielle kunder på en helt ny måte. Innholdmarkedsføring er også et meget vanlig middel i bruk mot søkemotoroptimalisering. Du kan for eksempel rette et innlegg til kunder som er tidlig i kjøps prosessen og danne et forhold. Har du ønske om å få utarbeidet tekst/innhold eller å legge en strategi for SEO, så ta kontakt med oss.