Vektorisert firmalogo til bedrift

Få firmalogo til kun 899,- alt inkludert.
Logodesign til en fast lav pris.

Bestill logo nå

10 - 20 Unike utkast

Etter bestilling sender vi deg fra 10 til 20 utkast. Antall utkast avgjøres av kompleksiteten på logoen.

Levering innen 24 timer

Vi står klare til å designe din firmalogo. Få ditt første utkast kort tid etter bestilling.

100% Fornøyd garanti

Vi lever av fornøyde kunder,  så hvis du ikke blir fornøyd med produktet skal du heller ikke betale.

Slik fungerer det

logodesign

Bestill firmalogo

Legg inn din bestilling med de ulike ønsker og preferanser du har i forhold til logoen. Klikk på send og vent i spenning på de første utkastene.

Utkast og revisjon

Senest 24 timer etter bestilling vil du motta 10 – 20 ulike utkast på logoen. Du velger selv hvem du liker og kommer med tilbakemelding hvis du ønsker noe annerledes. Denne prosessen går frem og tilbake helt til du er fornøyd med resultatet.

Z

Levering av vektorisert logo

Når du har kommet frem til et logodesign du er fornøyd med vil vi sende deg logoen og alle tilhørende filer. (.AI . EPS .PSD .JPG .PNG) Logoen kan brukes til trykk og digitalt. Vektorisert logo gir deg muligheten til å justere logoen til nøyaktig ønsket størrelse. Logoen og rettighetene til den vil være fult og helt eid av deg etter et gjennomført kjøp.

Logodesign av oss

firmalogo - Tid for kunst
firmalogo - Arkitekt Duesund
firmalogo - Bravur
firmalogo - GLL
logo til bedrift - Eirik Raudes
logo til bedrift - Da Nata
logo til bedrift - Ecowalk
logo til bedrift - My Candy
vektorisert logodesign
logodesign-bedirft
firmalogo ny
firmalogo for bedrift
kjøpe logo
logodesign firma
logo til firma
logo til firma

Dette sier kundene

Jeg fant nettsprett logo da jeg søkte på nett, men grunnen til at jeg valgte akkurat dem blant mange, er lovnaden om at de jobber med logoen til vi er fornøyd og at de kunne tilby mange utkast. Viktig å ha noe å velge mellom. Ellers så var det lovnad om rask levering. Jeg fikk hva de lovet, flere utkast og rask levering.Fine forslag til logo, men jeg hadde spesifikke ønsker og de ble absolutt innfridd.

★★★★★ (5/5)

Siv Nilsen

Sollund Gård

Jeg fikk en logo som jeg er veldig fornøyd med. Prosessen gikk veldig bra. Satt veldig pris på å få raske tilbakemeldinger. Og alt til en veldig gunstig pris.

★★★★★ (5/5)

Stian Rudser

SRI Transport

Rask og konkret respons. Effektiv og pris gunstig for meg som nyetablert. Nølte aldri med å gjøre endringene jeg etterspurte.Logoen ble slik jeg hadde sett for meg.

★★★★★ (5/5)

Therese Carlson Sellevold

Equitess

Jeg tok kontakt med nettsprett etter å ha funnet de via Google. Jeg tok kontakt på grunn av pris, og lovnad om hurtig levering. Vi fikk utkast som lovet innen 24 timer. Etter en del frem og tilbake landet vi på et produkt vi ble kjempefornøyd med og det må vi takke en tålmodig designer for! Anbefales på det varmeste, leverte på både pris og effektivitet!

★★★★★ (5/5)

Alexander M. Hansen

Titekk

Tusen takk for logoen veldig fornøyd med det jeg fikk. Og servicen var topp! Anbefales!

★★★★★ (5/5)

Waseem Choudhry

Auto Consulting

Vi benyttet oss av nettsprett for bestilling av logo. Vi mottok 21 forslag allerede dagen etter. Fra vi bestilte til vi fikk vår ferdig logo gikk det bare noen dager! Rask levering, god service og alt dette til en svært rimelig pris.

★★★★★ (5/5)

Monica Drabløs Inebrigtsen

Barnevaktportalen

Vi hadde bruk for en logo til ungdomsbedriften vår, derfor spurte vi nettsprett. Prosessen var strålende, vi fikk svar i løpet av noen få timer og produktet fikk vi i løpet av noen få dager. Vi er strålende fornøyd med sluttresultatet og gleder oss veldig mye til å vise fram den nye logoen vår.

★★★★★ (5/5)

Aktiv UB

Raskt, enkelt og trygt.

Hos oss får du en profesjonell firmalogo til en fast lav pris. Legg inn din bestilling

Bestill logo